Januar 2019
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Ingen hendelser

Stolt av Tjalg Fotball

 Vi i Tjalg fotball skal være stolt av at vi har så mange flotte jenter og gutter med og spiller fotball. Mye takket være flotte foreldre og dyktige trenere som er flinke til å følge dem opp. ⚽🙂

Men alle kan bli bedre i det di gjør. Som forelder skal man være der og hjelpe ungene slik at dem kommer seg på trening og kamper til rette tidspunkter, er blide og hyggelige når di kommer, har spist og drukket (slik at dem ikke kommer sulten) har med seg det av utstyr dem må ha (som leggbeskyttere, fotballsko ++).

Som trener skal man være så godt forberedt før trening og kamper, at når ungene drar hjem, går di med en følelse av glede av å ha lært og utviklet seg som fotballspiller i et godt og trygt miljø.

Vi i styret (Med Brita i spissen) har som hovedoppgave å legge tilrette slik at trenere har det av "værktøy" dem trenger for å gjennomføre sine oppgaver (ha plass å trene, nok utstyr, mulighet for å dra på kamper/turneringer, ha et samlingspunkt (Mobanen og klubbhuset) der man f. eks kan spille fotball og ha sosiale sammenkomster). Og sikkert mange andre ting jeg no en søndag morgen har glemt å skrive. Men husk at vi i styret er til for å hjelpe trenere, foreldrekontakter. Så ikke vær redd for å stille spørsmål og krav til oss.

Vi alle gjør dette på frivillig basis, uten noe godtgjørelse (gjerne en del utgifter fra egen lomme). Flest mulig, lengst mulig. Sammen er vi Tjalg fotball ⚽🙂