Juni 2019
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ingen hendelser

Tjalgjentene vant seriefinalen 5-1

Tjalgjentene vant seriefinalen 5-1
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sandnessjøen slo Tjalg 2 4-0 lørdag og  ville med seier søndag bli seriemester.  Og det var gjestene som trenes av  brønnøyværingen Kjell Olav Lund, hadde kampens første sanse. Men Silje Haugen i Tjalg-målet gjorde det tidlig klart at hun ikke hadde planer om å slippe  inn flere mål i år. Det gjorde hun da heller ikke. Dermed kan hun telle opp  elleve kamper uten baklengsmål. Godt hjulpet av en hardtkjempende gjeng foran  seg har hun kun måttet hente fem baller ut av eget nett på sesongens foruten kampet Kombinert med 75scoringer  har det gitt en målforskjelt på 75-5, 13 
seirer og ett tap. Det kom i forrige hjemmekamp mot Bossmo & Ytreren,Elle roet Tjalg-nervene 
Starten på søndagens seriefinale minnet litt om den kampen. Men småjentespilleren EIle Klausmark fra Vevelstad (13) roet Tjalg—nervene til hjemmelaget med to scoringer i det 23. og 32. minutt. Begge gangene nådde den raske spissen ballen for SILs utrusende keeper Sylvia Kristiansen. Elles spissmakker Sandra Solberg som er småjentespiller, ble skadet og måtte gi seg halvveis ut første omgang.


3-0 til pause 
Seks minutter for pause ble kampen i realiteten avgjort da Lisa Wiik Halsen sikkert satte 3-0 i nettet fra straffemerket. Straffesparket så noe tvilsomt ut, men en godt plassert Hans Christian Berg var sikker i sin sak og blåste r hands. 

Det var imidlertid ingen som helst tvil om kampens andre straffespark. Johanne Kristiansen, som også er fra Vevelstad, tok straffesparket selv og bommet —

men satte returen i mål dl 4-0. 
Selv om Tjalg ikke bød publikum på flere scoringer, vartet de opp med stor- spill utover i andre omgang. Det blir viktig å få i gang fra start av søndag 14. oktober. Da skal seriemestrene fra Helgeland, som består av spillere fra Vevelstad, Sport Torghatten, BIL og Tjalg, møte Grand på Aspmyra i kampen om kretsmestertittelen.