August 2019
M T O T F L S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Ingen hendelser

Fikk 50.000 kroner av TINE

tinepristineprisFikk 50.000 kroner av TINE
Selv om det ikke var den store helten Bent Skammelsrud som kom for å overrekke den pene summen pålydende 50.000 kron er under torsdagens fotballavslutning for Tjalg-gjengen, var gleden likevel stor da sjekken til slutt havnet i hendene til Tjalg-guttene.


BA - OLE-CHR. OLSEN 1998
Det var. nemlig Rosenborgs Bent Skammelsrud som under årets TV-sendte Cupfinale-show fra Oslo Plaza trakk ut Tjalg som vinnere ev de 50.000 kronene TINE delte ut til et av de aldersbestemte lagene i Norge. Med kaffe, kaker, gaver og fjernsyn og avis til stede ble de heldige spillerne satt i rampelyset.

Norway Cup
I brevet som ble sendt til TV 2 begrunnet de med at de hadde gjort rent bord i både serie, og cup og en Norway Cup tur var det som sto høyest på ønskelisten, en midlene til å reise nærnere 100 mil var minimale. Det var derfor stor jubel da TINEs representant, markedssjef Inge Torblå, kom med sjekken. - Dette er første gang at vi deler ut en slik pris. Men vi har en intensjon om å gjøre det til et fast innslag. Vi i TINE syntes det var morsomt at den første prisen som ble delt ut gikk til Nord-Norge. Her finns mange melkeprodusenter i distriktet som på sett og vis bidrar med denne premien. TINE har en tradisjon med å støtte breddeidretten. Og vi synes selvfølgelig det er morsomt å kunne hjelpe lag, sier Torblå.

Marsipankake og brus
Nå er alt i boks, og det er bare å se fram til sommerens Norway Cup. Dette er penger som kommer svært godt med. utaler den lykkelige treneren Ingar Børresen etter å ha mottatt sjekken fra Torblå. Børresen har bare godord å si om guttene som har levert en sesong det virkelig står respekt av, og nok en gang ønsker han å sende en stor takk til alle foreldre som har sendt inn brev eller kort.Han innrømer at det har gått med noen frimerker. - Det har ikke vært noen problem å ha disse guttene. Det er greie gutter som det er lett å ha med å gjøre, sier Børresen. Neste år beholder Børresen samtlige spillere og både han og spillerne håper på en ny jubelsesong, men det er ikke tvil om at det er Norway Cup som går framfor alt annet. - Synd det er så lenge til, sier guttene mens marsipankaken går ned på høykant.