August 2019
M T O T F L S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Ingen hendelser

Tjalg dominerte i BILs terrengløp

B.I.L. avviklet i 1971 et terminfestet terrengløp på Salhus. Løypene var tørre og fine, så de relativt mange løperne så ut til å stortrives. Det er tydelig at det grodde innen friidrett på denne tiden. Planmessig trening hadde skapt et aktiv miljø, noe som en håpet fortsatt skulle være et tilbud for en stor del av ungdommen i området. BIL og Tjalg var fyldig representert i løpet, og sist nevnte klubb kom til å dominere med hele ti førsteplasser.

Les mer …

Aktiv og engasjert!

Nordland Idrettskrets ønsker flere jenter med i idretten som utøvere, trenere og ledere.  ”Aktiv og engasjert!” vil stimulere og sette i gang tiltak for å få flere jenter inn, færre ut og flere tilbake til idrettslaget.

Nordland Idrettskrets vil:

Les mer …

Ny sesong starter for Nordbankjoggen

Les mer …Ny sesong starter for Nordbankjoggen. her i 1992. Martin Aakerøy registrerer seg hos Harald Jensen, mens de andre småtrippende venter på tur ved bordet. Pussig hvor mange som har lyst til å løpe seg en tur mot betaling langs veier som ligger der hele tiden. 

Les mer …

Løpingen er mitt liv,sa Tjalgs løperdronning

Les mer: Grete JohansenBA—Roar Berg-Hansen 1986

Du har sikket sett henne tidligere. I all slags vær, iført sin Iysegule joggedress eller blå regndress, alt ettersom sola skinner eller snøfillene fyker vannrett i Brønnøysunds gater, er hun der. På lette føtter, i stadig kamp med klokka. Løpingen er livet for Grete Johansen i IL Tjalg. Like viktig for henne som det å spise er for andre, sier hun selv. Men så har da også all treningen gitt resultater. I sommer tok hun en fin bronsUeplass i nord-norsk mesterskap i hekkeløp. Men medalejakt er ikke den eneste årsaken td at Grete løper ustanselig.. .

Les mer …